top of page

Nuoren miehen näkökulmasta!

Minua pyydettiin kirjoittamaan tämä teksti, jotta kertoisin ajatuksistani miksi minä nuorena miehenä päätin ryhtyä juuri Liike Nyt -kuntavaaliehdokkaaksi. Politiikka on aina kiinnostanut itseäni jollain tasolla, samalla se on myös toisinaan kovin uuvuttavaa ja itselleni on jäänyt mielikuva siitä että kun vaalit ovat ohi niin on myös kuntalaisten kuuleminen.


Liike Nyt:ssä lähestytään ongelmaa modernilla ja nykypäiväisellä ratkaisulla, joka tuo kuntalaiset lähemmäksi suljettuja ovia. Asiallista keskustelua sisältävä nettiparlamentti on ruohonjuuri -tason foorumi, jossa jokaisella on mahdollisuus järjen äänellä valaista ongelmakohtia ja ideoida ratkaisuja.


Tämä nettiparlamentti erityisesti sai minut kiinnostumaan liittymisestä Liike Nyt -kuntavaaliehdokkaaksi, koska itselleni on tärkeätä kuunnella ja vasta tämän jälkeen olla mukana ideoimassa ratkaisuja ongelmakohtiin. Keskustelua ja kuuntelua pitää olla myös vaalien jälkeen, jotta ajankohtaisiin asioihin voidaan olla vaikuttamassa yhdessä.


Tehdyt päätökset vaikuttavat meihin kaikkiin, jonka takia on tärkeätä sinun ja minun olla mukana päätöksenteossa omalla osaamisellamme. Itse olen Markkinoinnin ja asiakaspalvelun merkonomi ja nyt jäänyt toistaiseksi koti-isäksi, jonka takia kunnan asiat ovatkin muodostuneet erityisen tärkeäksi itselleni

ja toivottavasti myös sinulla heräsi kiinnostus olla mukana keskustelussa.Jukka Kuronen

Kuntavaaliehdokas 2021

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page